Sandnes Klarinettkor

Welcome to our website…

Previous Next
 • Norsk musikk med Sandnes Klarinettkor

  Velkommen til konsert med Sandnes klarinettkor! Dere kan se frem til konsertens tema: "norsk musikk". Det vil bli noen tradisjonelle innslag, men også urfremføring av et stykke skrevet spesielt til oss av Stig Nordhagen. Vi gleder oss!   Sandnes kirke, 16.desember, kl. 18:00

 • Jorden rundt med Sandnes Klarinettkor

  Vel møtt til konsert 28. januar kl.17.00  på Kinokino. Dirigent: Arild Mjaaland Solist: Vidar Kenneth Johansen

 • Jubileumskonsert

  Vel møtt til 30-års jubileumskonsert 11. desember kl.18.00 i Vågensalen på Vågen vgs. Det blir noe gammelt og noe nytt i tradisjonell klarinettkorånd. Dirigent: Torbjørn Bakker Solister: Benjamin Masciotta og Cyrille Mercadier    

 • Vil du gi din støtte?

  Vil du gi din støtte til Sandnes Klarinettkor? Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge et lag eller forening som du ønske å støtte - din Grasrotmottaker. Ved spill hos Norsk Tipping (unntatt Extra og Flax) vil 5 % av innsatsen gå direkte til din ...

Konserten 27.november 2011 markerte at Sandnes Klarinettkor nå er blitt 25 år. Gjennom alle disse årene har klarinettkoret hatt sin base ved Sandnes Kulturskole. Like selvfølgelig har Halvor Lunde vært og er korets musikalske leder og inspirator for oss alle.

Ett av våre medlemmer og faste alt-klarinettist, Gyro Dahle Dragsnes, har vært med fra starten i 1986, imponerende. Hun ble overrakt blomster på konserten. Det samme ble Liv Reidun Gramstad fra Ivar Skei Musikkhandel som takk for fantastisk hjelp og støtte i alle år. Tusen takk!

Gjennom de 25 årene har klarinettkoret utviklet seg, og repertoaret variert. Klarinettkoret har de siste årene gjennomført flere ulike prosjekter og hatt besøk av de franske klarinettvennene gjentatte ganger. Nytt prosjekt i jubileumsåret var jazz. Anh Vu var med som vokalsolist. Arild Mjaaland var kveldens dirigent og han har også nyarrangert all musikken.

I 2012 vil klarinettkoret spille inn og utgi sin tredje CD med denne musikken og Anh Vu som vokalsolist. Vi gleder oss!

Konsertprogrammet

  

Årets konsertprogram og plakat er laget av elever ved Vågen vgs.

Presseklipp i forkant av konserten
Begge artiklene er fra Stavanger Aftenblad lørdag 26.november 2011.
 

Bilder

Flere bilder i egen post og i galleriet.

Lydklipp her

Latest news

Norsk musikk med San

Velkommen til konsert med Sandnes klarinettkor! Dere kan se frem til ...

Jorden rundt med San

Vel møtt til konsert 28. januar kl.17.00  på Kinokino. Dirigent: Arild Mjaaland Solist: ...

Oppdatert plan 2017/

Her er en oppdatert plan for nåværende prosjekt. Alle øvelsene ...

Plan 2017

Vår 2017 Fredag 21. april 18.00-21.00 Øvelse og årsmøte. Ganddal skole, musikkrommet.   Høst ...

Jubileumskonsert

Vel møtt til 30-års jubileumskonsert 11. desember kl.18.00 i Vågensalen ...

Sponsors

 • Sandnes kommune
 • Ivar Skei Musikkhandel
 • Total - Norway
 • Buffet Crampon, woodwind instruments : clarinets, professional clarinet, oboe, bassoon
 • Sandnes Sparebank
 • Vandoren
 • HydraWell Intervention
 • IKM Testing AS
 • RSS
 • Facebook