Sandnes Klarinettkor

Welcome to our website…

Previous Next
 • Norsk musikk med Sandnes Klarinettkor

  Velkommen til konsert med Sandnes klarinettkor! Dere kan se frem til konsertens tema: "norsk musikk". Det vil bli noen tradisjonelle innslag, men også urfremføring av et stykke skrevet spesielt til oss av Stig Nordhagen. Vi gleder oss!   Sandnes kirke, 16.desember, kl. 18:00

 • Jorden rundt med Sandnes Klarinettkor

  Vel møtt til konsert 28. januar kl.17.00  på Kinokino. Dirigent: Arild Mjaaland Solist: Vidar Kenneth Johansen

 • Jubileumskonsert

  Vel møtt til 30-års jubileumskonsert 11. desember kl.18.00 i Vågensalen på Vågen vgs. Det blir noe gammelt og noe nytt i tradisjonell klarinettkorånd. Dirigent: Torbjørn Bakker Solister: Benjamin Masciotta og Cyrille Mercadier    

 • Vil du gi din støtte?

  Vil du gi din støtte til Sandnes Klarinettkor? Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge et lag eller forening som du ønske å støtte - din Grasrotmottaker. Ved spill hos Norsk Tipping (unntatt Extra og Flax) vil 5 % av innsatsen gå direkte til din ...

Stavanger Aftenblad skriver følgende om “Reeds in the wind”:

“Seventy six trombones led the big parade/…/ clarinets of ev´ry size” heter det i gjennomgangssangen fra musikalen “The Music Man”. Her har vi fortsatt klarinetter i alle størrelser, men trombonene er redusert til en på ett kutt. Med sine 44 klarinettspillere klarer Sandnes klarinettkor seg nemlig stort sett selv. Det er et av de største i sitt slag i verden, og slikt fortjener en plate. Eller rettere sagt to, for koret debuterte med albumet “Windyvision” i 2005. 

Denne gang har man lagt vekt på stor variasjon underveis, med alt fra Carolas “Himlen i min favn” og Peter Ceteras “If you leave me now” til Grieg, Bach og Bartok. Korets grunnlegger Halvor Lunde e r representert med “Tribute to youth” og Ingrid Kjosavik er hentet inn som gjestevokalist på “Himlen i min favn” og Ragnhild Thu på “Jeg råde vil alle i ungdommens dage”.

Kanskje er dette en plate for spesielt interesserte, men det er imponerende å høre variasjonene som ett og samme instrument kan gi – fra det forsiktige, nesten unnselige til den voldsomme bredden i klangen når alle spiller opp.

Beste spor: “Himlen i min favn”, “Norsk suite”, “Jeg råde vil alle i ungdommens dage”.

Torsdag 26. mars 2009, 2. del side 39

Latest news

Norsk musikk med San

Velkommen til konsert med Sandnes klarinettkor! Dere kan se frem til ...

Jorden rundt med San

Vel møtt til konsert 28. januar kl.17.00  på Kinokino. Dirigent: Arild Mjaaland Solist: ...

Oppdatert plan 2017/

Her er en oppdatert plan for nåværende prosjekt. Alle øvelsene ...

Plan 2017

Vår 2017 Fredag 21. april 18.00-21.00 Øvelse og årsmøte. Ganddal skole, musikkrommet.   Høst ...

Jubileumskonsert

Vel møtt til 30-års jubileumskonsert 11. desember kl.18.00 i Vågensalen ...

Sponsors

 • Sandnes kommune
 • Ivar Skei Musikkhandel
 • Total - Norway
 • Buffet Crampon, woodwind instruments : clarinets, professional clarinet, oboe, bassoon
 • Sandnes Sparebank
 • Vandoren
 • HydraWell Intervention
 • IKM Testing AS
 • RSS
 • Facebook