Sandnes Klarinettkor

Welcome to our website…

Previous Next
 • Norsk musikk med Sandnes Klarinettkor

  Velkommen til konsert med Sandnes klarinettkor! Dere kan se frem til konsertens tema: "norsk musikk". Det vil bli noen tradisjonelle innslag, men også urfremføring av et stykke skrevet spesielt til oss av Stig Nordhagen. Vi gleder oss!   Sandnes kirke, 16.desember, kl. 18:00

 • Jorden rundt med Sandnes Klarinettkor

  Vel møtt til konsert 28. januar kl.17.00  på Kinokino. Dirigent: Arild Mjaaland Solist: Vidar Kenneth Johansen

 • Jubileumskonsert

  Vel møtt til 30-års jubileumskonsert 11. desember kl.18.00 i Vågensalen på Vågen vgs. Det blir noe gammelt og noe nytt i tradisjonell klarinettkorånd. Dirigent: Torbjørn Bakker Solister: Benjamin Masciotta og Cyrille Mercadier    

 • Vil du gi din støtte?

  Vil du gi din støtte til Sandnes Klarinettkor? Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge et lag eller forening som du ønske å støtte - din Grasrotmottaker. Ved spill hos Norsk Tipping (unntatt Extra og Flax) vil 5 % av innsatsen gå direkte til din ...

 

I 2010 ble det en tradisjonell julekonsert i Sandnes kirke med solister på gitar, ocarina og bassklarinett.

Solister

Quyen Therese von Baumgarten, gitar
Laurent Ben Slimane, bassklarinett
Cyrille Mercadier, steppet inn på ocarina da sangsolisten ble syk.

En hilsen fra Halvor

Igjen har Sandnes Klarinettkor gleden av å invitere til førjulskonsert i Sandnes kirke. Vårt siste prosjekt med ”rytmisk musikk” i Sola Kulturhus og Sandnes Brygge, gav oss nye opplevelser og erfaringer.

Når vi nå har pusset støvet av noe av repertoaret fra våre 2 CD-innspillinger, er det med tanke på den naturlige rekrutteringsprosessen det har vært siden den gang. Veldig mange av dagens medlemmer har ikke fått oppleve stykkene til Bartok, Jan Van der Roost og Nelhybel og de kontraster, uttrykk og utfordringer disse bringer. Jeg vet at dette resulterer i kreativ fremgang og ikke minst videre spilleglede.

Klarinettkoret vårt liker å bringe frem nye solister. Susanne har gjentatte ganger gjestet ”Klariklubb” på SkeiLoftet. Denne gangen får hun anledning til å representere seg selv som fremtidig solist via et stort orkester og et fulltallig publikum, med de utfordringer det representerer.

Quyen Therese har erobret Sandnes kulturskole som en sjelden kilde. Det er en glede for oss å vise henne frem og ikke minst påse at hun forblir i vårt miljø med de kvaliteter hun har rukket å tilføre oss, både som komponist og utøver.

Laurent trenger ikke nærmere presentasjon for den kjente i vårt publikum. Han er den eneste, så vidt våre kilder bekjent, som har sagt nei til et medlemskap i London Symphony Orchestra, fordi han foretrakk å spille i det unge og dertil kreative London Philarmonia Orchestra. At han nå, midt i en verdensturne med dirigenten Esa Pekka Salonen ser seg tid til å besøke oss i Sandnes, ser vi på som en tillitserklæring.

Tenk, om denne begivenheten hadde foregått på andre siden av Auglendstunnelen……..

Så, til alle medlemmer, den neste øvelsen er dog den viktigste, fremdriften er den som sporer til fortsatt fremgang…

Halvor

”Den store vanskelighet
ved undervisning er å få
erfaring ut av ideer”

Lydklipp

Lydklipp fra konserten fins i egen post.

Konsertprogram

Hele konsertprogrammet her

Latest news

Norsk musikk med San

Velkommen til konsert med Sandnes klarinettkor! Dere kan se frem til ...

Jorden rundt med San

Vel møtt til konsert 28. januar kl.17.00  på Kinokino. Dirigent: Arild Mjaaland Solist: ...

Oppdatert plan 2017/

Her er en oppdatert plan for nåværende prosjekt. Alle øvelsene ...

Plan 2017

Vår 2017 Fredag 21. april 18.00-21.00 Øvelse og årsmøte. Ganddal skole, musikkrommet.   Høst ...

Jubileumskonsert

Vel møtt til 30-års jubileumskonsert 11. desember kl.18.00 i Vågensalen ...

Sponsors

 • Sandnes kommune
 • Ivar Skei Musikkhandel
 • Total - Norway
 • Buffet Crampon, woodwind instruments : clarinets, professional clarinet, oboe, bassoon
 • Sandnes Sparebank
 • Vandoren
 • HydraWell Intervention
 • IKM Testing AS
 • RSS
 • Facebook