Sandnes Klarinettkor

Welcome to our website…

Previous Next
 • Norsk musikk med Sandnes Klarinettkor

  Velkommen til konsert med Sandnes klarinettkor! Dere kan se frem til konsertens tema: "norsk musikk". Det vil bli noen tradisjonelle innslag, men også urfremføring av et stykke skrevet spesielt til oss av Stig Nordhagen. Vi gleder oss!   Sandnes kirke, 16.desember, kl. 18:00

 • Jorden rundt med Sandnes Klarinettkor

  Vel møtt til konsert 28. januar kl.17.00  på Kinokino. Dirigent: Arild Mjaaland Solist: Vidar Kenneth Johansen

 • Jubileumskonsert

  Vel møtt til 30-års jubileumskonsert 11. desember kl.18.00 i Vågensalen på Vågen vgs. Det blir noe gammelt og noe nytt i tradisjonell klarinettkorånd. Dirigent: Torbjørn Bakker Solister: Benjamin Masciotta og Cyrille Mercadier    

 • Vil du gi din støtte?

  Vil du gi din støtte til Sandnes Klarinettkor? Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge et lag eller forening som du ønske å støtte - din Grasrotmottaker. Ved spill hos Norsk Tipping (unntatt Extra og Flax) vil 5 % av innsatsen gå direkte til din ...

Konserten med populærmusikk i Sola Kulturhus juni 2009 ble en suksess og ble gjentatt med lignende program på to konserter på Sandnes Brygge i november samme år. Sangsolister var Anh Vu og Bjarte Lending. Dirigent Arild Mjaaland.

Kjære klarinettvenner

Det er med stolthet vi har invitert Dere tilbake til konsert med Sandnes Klarinettkor! Denne gang med et helt annerledes prosjekt enn vi tidligere har gjort og med et repertoar som for oss var rimelig ukjent på noter.

 I løpet av sommeren 2008 arrangerte Arild musikken til denne konserten. Et tidkrevende arbeid kan vi trygt si, – med masse utfordringer. Samtidig som vi ferdigstilte ”Reeds in the Wind” og forberedte oss til plateslippkonserten i desember – hadde vi øvelser med det nye repertoaret.

Det er også med glede vi har fått Anh Vu og Bjarte Lending som kveldens solister. Måten de har arbeidet seg inn til dette prosjektet på, har imponert oss alle. Og konstellasjonen klarinettkor, våre solister og repertoar gjør at dette er å regne for et litt unikt prosjekt.

De mest innvidde av dere vil se at to av våre franske venner også er til stede. Benjamin og Cyrille gjør hva de kan for å kunne delta på våre konserter, og det synes vi jo er fantastisk.

Takk også til Tommi som blir vårt rytmiske hjerte – også en ny opplevelse for oss.

Vi ønsker dere alle får en hyggelig konsertopplevelse med klarinettkoret på nye stier.

Sandnes Klarinettkor – Halvor Lunde

Her er link til konsertprogrammet for junikonserten: Konsertprogram juni 2009 

Konserten ble omtalt to ganger i Stavanger Aftenblad:
Skal synge med klarinettkoret
Klingende klarinetter i popversjon

Latest news

Norsk musikk med San

Velkommen til konsert med Sandnes klarinettkor! Dere kan se frem til ...

Jorden rundt med San

Vel møtt til konsert 28. januar kl.17.00  på Kinokino. Dirigent: Arild Mjaaland Solist: ...

Oppdatert plan 2017/

Her er en oppdatert plan for nåværende prosjekt. Alle øvelsene ...

Plan 2017

Vår 2017 Fredag 21. april 18.00-21.00 Øvelse og årsmøte. Ganddal skole, musikkrommet.   Høst ...

Jubileumskonsert

Vel møtt til 30-års jubileumskonsert 11. desember kl.18.00 i Vågensalen ...

Sponsors

 • Sandnes kommune
 • Ivar Skei Musikkhandel
 • Total - Norway
 • Buffet Crampon, woodwind instruments : clarinets, professional clarinet, oboe, bassoon
 • Sandnes Sparebank
 • Vandoren
 • HydraWell Intervention
 • IKM Testing AS
 • RSS
 • Facebook