Sandnes Klarinettkor

Welcome to our website…

Previous Next
 • Norsk musikk med Sandnes Klarinettkor

  Velkommen til konsert med Sandnes klarinettkor! Dere kan se frem til konsertens tema: "norsk musikk". Det vil bli noen tradisjonelle innslag, men også urfremføring av et stykke skrevet spesielt til oss av Stig Nordhagen. Vi gleder oss!   Sandnes kirke, 16.desember, kl. 18:00

 • Jorden rundt med Sandnes Klarinettkor

  Vel møtt til konsert 28. januar kl.17.00  på Kinokino. Dirigent: Arild Mjaaland Solist: Vidar Kenneth Johansen

 • Jubileumskonsert

  Vel møtt til 30-års jubileumskonsert 11. desember kl.18.00 i Vågensalen på Vågen vgs. Det blir noe gammelt og noe nytt i tradisjonell klarinettkorånd. Dirigent: Torbjørn Bakker Solister: Benjamin Masciotta og Cyrille Mercadier    

 • Vil du gi din støtte?

  Vil du gi din støtte til Sandnes Klarinettkor? Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge et lag eller forening som du ønske å støtte - din Grasrotmottaker. Ved spill hos Norsk Tipping (unntatt Extra og Flax) vil 5 % av innsatsen gå direkte til din ...

 

Solist: Benjamin Masciotta. Dirigent: Sverre Stakston Olsrud.

Igjen har vi gleden av å invitere dere til en førjulskonsert i Sandnes kirke. Som i 2005 er dette også en feiring av vår nye cd – ”Reeds in the Wind”. Denne ble spilt inn i løpet av en helg på forsommeren og vi er som naturlig er, stolte over nok en dokumentasjon på eksistens!

I likhet med ”Windyvision” vil den nye innspillingen for all ettertid være et godt minne, både for dere, men selvfølgelig også for oss klarinettister.

Selve forberedelsene, gjennomføringen og etterarbeid av en slik innspilling krever en betydelig arbeidsinnsats og er svært arbeidskrevende.Enormt mye arbeid er nedlagt over år for å kunne nå et slikt mål. Det jevne og trygge arbeidet, fra elevene tar sine første skritt inn på kulturskolen, gjennom skolekorpsene, amatørkorpsene og videre ut i et virke som blant mye annet består av å ha det kjekt med sitt instrument, er faktisk høytidelig. Alle dere ser som sitter oppe i klarinettkoret i kveld, er et resultat av en slik oppvekstkultur. Unge og eldre, amatører og profesjonelle. 

Som dere vet har vi et viktig klarinettverk med våre venner i Paris. Og under innspillingen av ”Reeds in the Wind” fikk vi stifte bekjentskap med Benjamin Masciotta. Det ble en opplevelse vi aldri vil glemme. Så i løpet av sommeren fikk Arild Mjaaland i oppgave å utforme et bestillingsverk for ham.Vi er stolte over å kunne presentere denne nyskapningen for dere her i kveld.

Vi ønsker dere alle en hyggelig opplevelse med ”Reeds in the Wind”. Tar vi ikke mye feil vil nok også den la seg høre rundt omkring i julen.

Sandnes Klarinettkor – Halvor Lunde

Konsertprogram

1. Fuge in g minor J.S. Bach / arr. Elton Curry
2. Rhapsodietta Arild Mjaaland / Essklarinett: Benjamin Masciotta
3. Hjartesår Edvard Grieg op. 34 nr. 1 / arr. Steinar Eielsen
4. Tribute to Youth Halvor Lunde
5. Jeg råde vil alle i ungdommens dage Folketone fra Romsdal / arr. Steinar Eielsen /
Vokal: Ragnhild Thu
6. Hungarian Impressions Jan Van der Roost / arr. Maarten Jense
7. Wind in the Reeds Gordon Jacob
8. Romanian Folk Dances Bela Bartok / arr. Maarten Jense

Solist Benjamin Masciotta

Rhapsodietta dedicated to Benjamin Masciottafor his contribution to our CD June 2008.Composed at Sandnes Klarinettkor’s requestand financed by Ivar Skei musikkhandeland Liv Reidun Gramstad.

Benjamin Masciotta har fått tildelt første pris i klarinett og kammermusikk i forbindelse med sine studier i Paris og Bordeaux, hos Yves Didier og Jean-François Verdier. Fra 1999 til 2003 var Benjamin klarinettist i Musique de la Région Atlantique Sud, og han har vært solist på essklarinett i Orchestre d’Harmonie de la Gendarmerie Mobile siden 2004. Med jevne mellomrom deltar han på konserter med orkestre i Paris, bl.a. Orchestre de Chambre d’Ile de France, Ensemble Instrumental Jean-Walter Audoli, Orchestre Bel’Arte, og i Europa, m.a. Liège Philharmonic Orchestra. Benjamin underviser jevnlig ved masterclass i klarinett og metodikk, og siden 2006 har han undervist i klarinett og kammermusikk ved Academy of Garches.

Benjamin var med å starte treblås-ensemblet ”8ctuor” og klarinettkvartetten ”Quatuor Issy-Paris”, som han ofte opptrer med i Frankrike og ellers i Europa.

Latest news

Norsk musikk med San

Velkommen til konsert med Sandnes klarinettkor! Dere kan se frem til ...

Jorden rundt med San

Vel møtt til konsert 28. januar kl.17.00  på Kinokino. Dirigent: Arild Mjaaland Solist: ...

Oppdatert plan 2017/

Her er en oppdatert plan for nåværende prosjekt. Alle øvelsene ...

Plan 2017

Vår 2017 Fredag 21. april 18.00-21.00 Øvelse og årsmøte. Ganddal skole, musikkrommet.   Høst ...

Jubileumskonsert

Vel møtt til 30-års jubileumskonsert 11. desember kl.18.00 i Vågensalen ...

Sponsors

 • Sandnes kommune
 • Ivar Skei Musikkhandel
 • Total - Norway
 • Buffet Crampon, woodwind instruments : clarinets, professional clarinet, oboe, bassoon
 • Sandnes Sparebank
 • Vandoren
 • HydraWell Intervention
 • IKM Testing AS
 • RSS
 • Facebook